‘Boer zkt. Hemel’

‘Boer zkt. Hemel’

De Boer heeft z’n hemel gevonden. Klik verder naar onze galerij om enkele foto’s te bekijken!

Een greep uit de reacties:
– Heel verzorgd en heel mooi kader… niks op aan te merken hoor!!!
– Knap! Genoten van begin tot einde!
– Een eenvoudig verhaal met een lach en een traan (het gezongen kinderliedje). Herinnering aan sommige dialectwoorden omdat we toch vaker een gekuist dialect spreken. Het feit dat de groepjes begeleid werden. De prachtlocatie… en de schelle van de zeuge met toebehoren was lekker.
– Het was ten eerste zeer leuk, goed gespeeld en op zo’n prachtige locatie met dat weer…, ’t kon niet meer stuk. De ontvangst en de coördinatie waren tiptop in orde. Veel van de attributen en het decor deden ons inderdaad denken aan de tijd van toen… zelfs de tekst die de priester zong was voor mij pure nostalgie, als kind aan moeders hand naar de kerk bij iedere gelegenheid….
– Heel mooie voorstelling. Professioneel gebracht. Prachtige locatie!
– Heel mooi geheel opgevoerd in een uniek kader! Sommige acteurs zijn echte natuurtalenten! We hebben er heel veel van genoten. Echt een topproductie!!! Pet af voor alle medewerkers.
– Fantastisch project, uniek, grappig, beklijvend , woorden schieten tekort !
– Speels, soms een ernstige noot, mooie omkadering. Subtiel vond ik de aanwezigheid van het poppetje, achtergelaten in een poppenwagen in de patio en op een vensterbank in de schuur … Zo van : ik ben er maar tel toch niet mee …. Spoel mij door……. Schrijnend.