‘Boer zkt. Hemel’ Inhoud

‘Boer zkt. Hemel’ Inhoud

Het ziet ernaar uit dat onze boer eindelijk zijn hemel zal kunnen gaan zoeken in Westkerke! Onze eerste repetities werden in maart 2020 abrupt afgebroken maar de boer vond het virus, kreeg het onder controle en gaat nu eindelijk weer op zoek naar zijn hemel…in het weekend van 13, 14 en 15 mei ’22!

Het wordt een mix van historische feiten en figuren, geworteld in een flinke erfgoed-humus, voorzichtig geromantiseerd en vakkundig gedramatiseerd, overgoten met een sympathiek sausje van Westvlaamse humor. Een boerengezin op de vlucht voor het oorlogsgeweld, een priester die ‘in de bonen moet lopen’, een hereboer kampt met gezinskwesties, een discussie tussen twee zwijnen, een boerenknecht die ook zijn hemel zoekt, een meisje die het allemaal boven haar hoofd ziet groeien…