‘Boer zkt. Hemel’ Praktisch

‘Boer zkt. Hemel’ Praktisch

PRAKTISCH

* De zes taferelen op verschillende locaties van het domein worden allemaal indoor (zowel in het landhuis als in de hoeve) gebracht. Een rondgang (250m) duurt ongeveer anderhalf uur; per wandeling kunnen slechts 25 personen deelnemen. Elke groep heeft een begeleider die er onder meer op toeziet dat het parcours niet verlaten wordt.
* Er wordt haast continu gespeeld op volgende data: vrijdag 13 mei (van 19u tot 21u), zaterdag 14 mei (van 11 tot 21u) en zondag 15 mei (van 11 tot 17.30u).
* Reserveren is noodzakelijk. Op het opvoeringsschema klik je een uur aan. Om het half uur start er een wandeling. Je kiest bv. voor 15u. Je kunt dan meegaan ofwel met de groep van 15u ofwel met die van 15.30.
* De prijs bedraagt 12€ voor de gewone voorstellingen. Op zaterdag 16 en zondag 17 mei is er om 11 u een aperitiefvoorstelling : prijs 15€ (drankje/hapje/vertier inbegrepen)
* Het parcours is niet rolwagentoegankelijk.
* Het parcours is volledig verhard. Geen speciaal schoeisel vereist. Alle taferelen worden ook in afgesloten ruimtes gebracht. Bij regenweer kan een paraplu nuttig zijn, maar dan alleen voor de (korte) verplaatsingen naar de diverse locaties.
* Na de voorstellingen is er doorlopend tijd voor een drankje en een hapje in de schuur.

TICKETS

BEREIKBAARHEID
Het Reigersnest, Oude Gistelseweg 29, Westkerke/Oudenburg

-met de auto
Komende uit Gistel via de Brugse baan, 1stestraat links over de Waerevaart. Dit is de Noordstraat. Je rijdt dan recht het domein in.
Komende uit Brugge via de Brugse baan, de derde straat rechts voorbij de kerk. Dit is de Noordstraat die rechtop rechtaan leidt naar het Reigersnest.
Er is parking voorzien op het domein.

-met het openbaar vervoer
$ lijn 52 (Brugge-Oostende of Oostende-Brugge). Afstappen halte Westkerke Brug. Dan wandelen richting Noordstraat en het Reigersnest. Ca 800m
$ lijn 53 (Oostende-Westkerke). Afstappen eindhalte (gemeentehuis). Dan wandelen richting Gistel. Eerste straat rechts (Molenweg) dan opnieuw naar rechts (Noordstraat). Ca 1100 m.

-met de fiets
Stalling voor fietsen: à volonté, maar geen oplaadpunten.